Το Colibri S-Cut έχει όλα όσα αγαπάτε σε κόφτες τύπου V-Cut - σε ίσια κοπή. Το Colibri S-Cut έχει περίγραμμα ώστε να εφαρμόζει με ασφάλεια στο χέρι σας. Η κύρια λεπίδα από ανοξείδωτο χάλυβα έχει ελατήριο και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να συναντά τη δευτερεύουσα λεπίδα χωρίς σχεδόν κανένα διάστημα μεταξύ των δύο λεπίδων για να δημιουργήσει μια άρτια και ασφαλή κοπή στο "καπέλο" του πούρου σας.
Το κλειστό πίσω μέρος του κόφτη λειτουργεί ως ρυθμιστής για να περιορίσει την κοπή σε ένα τέλειο κόψιμο 2,5mm στην κεφαλή του πούρου σας κάθε φορά - ιδανικό για τον έμπειρο γνώστη και για όσους μαθαίνουν τον σωστό τρόπο προετοιμασίας ενός πούρου.
Η άψογη λειτουργεία της λεπίδας εξασφαλίζει καθαρή κοπή που είναι εύκολο να επιτευχθεί με τον Colibri Cutter. Επωφεληθείτε από το κόψιμο S σε μεγάλα πούρα, μέχρι μετρητή δακτυλίου 66 (διάμετρος 25,98 mm).